Advies afvalstromen

Wij kunnen u adviseren bij het oplossen van uw afvalprobleem.

Scheres Containers helpt zowel bedrijven als particulieren bij het afvoeren van afval.

Naast onze containerservice, geven we ook graag advies voor het oplossen van uw afvalprobleem. Door afval te scheiden op de plek waar het vrijkomt, kun je veel besparen op afvalkosten. Daarnaast is het afval meer geschikt om te recyclen. Dat is goed voor iedereen. Wij adviseren u hierin. Dit geldt voor alle verschillende afvalstromen binnen uw bedrijf of in uw thuissituatie. Wij denken met u mee en helpen u met het inrichten van uw eigen milieustraat.

Hierbij kunt u denken aan hoe het papierafval, huishoudelijk afval, kantineafval, houtafval en chemisch afval op een efficiente manier verwijderd kan worden.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden bij Scheres Containers.

Over Scheres Containers

Scheres Containers is een echt familiebedrijf. Dit bedrijf had ooit haar sporen verdiend als kolenhandelonderneming. Nadat de mijnen echter werden gesloten, moest het brood op een andere manier op tafel komen. De verhuur van containers was een gat in de markt en zo kwam het huidige Scheres Containers tot stand: nu al drie generaties een begrip in Midden-Limburg.

Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met zes medewerkers. De kracht van Scheres Containers is de flexibiliteit en de betrokkenheid die het bedrijf biedt. De prijs-kwaliteitverhouding is hierdoor in balans en de service is optimaal. Scheres Containers biedt haar diensten aan in het zowel het zakelijke als het particuliere segment. Scheres Containers, al jarenlang een begrip in Midden-Limburg en omstreken, put uit jarenlange ervaring en kennis en levert daardoor altijd vakwerk af. Omdat professionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staat bij Scheres Containers, zijn zij lid van TLN en NIWO. Ook zijn zij erkend inzamelaar en beschikken ze over VCA-certificering.

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor een betere service, neemt u contact op met Scheres Containers.
Dat kan via onderstaande contactgegevens of kom gerust bij ons langs.

Ons bedrijfspand bevindt zich op de Dorpstraat 118 in Echt (Peij).

Scheres Containers
Dorpstraat 118, 6102 TZ ECHT
Tel. 0475 48 1560
Mob. 06 5460 5145
Fax. 0475 4704 64

KvK. 70896143
BTW nr. NL 1592.79.094.B.01

info@scherescontainers.nl

Klik op de onderstaande link om onze betalingsvoorwaarden te bekijken die gelden bij alle werkzaamheden en opdrachten die Scheres Containers uitvoert.

Scheres containers betalingsvoorwaarden (PDF)

Contactformulier