Zand- en Grindhandel

Zand en grind voordelig bestellen in bigbag of losgestort voor uw tuin, oprit of bestrating.

Alle soorten zand & grind

Wij verkopen alle soorten zand & grind aan particulieren en zakelijke klanten. De materialen kunnen door ons aan huis in een container of los gestort afgeleverd worden . Ophoogzand en zwarte grond hebben wij op voorraad en kan tevens bij ons worden afgehaald.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Metsel- en straatzand
  • Vloerenzand
  • Diverse grindsoorten
  • Teeltaarde
  • Siergrind

Hoeveelheden zijn beschikbaar op aanvraag en leverbaar in big-bags. Heeft u vragen over ons assortiment? Of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en wij helpen u met het maken van de juiste keuze op basis van uw behoefte.

Over Scheres Containers

Scheres Containers is een echt familiebedrijf. Dit bedrijf had ooit haar sporen verdiend als kolenhandelonderneming. Nadat de mijnen echter werden gesloten, moest het brood op een andere manier op tafel komen. De verhuur van containers was een gat in de markt en zo kwam het huidige Scheres Containers tot stand: nu al drie generaties een begrip in Midden-Limburg.

Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met zes medewerkers. De kracht van Scheres Containers is de flexibiliteit en de betrokkenheid die het bedrijf biedt. De prijs-kwaliteitverhouding is hierdoor in balans en de service is optimaal. Scheres Containers biedt haar diensten aan in het zowel het zakelijke als het particuliere segment. Scheres Containers, al jarenlang een begrip in Midden-Limburg en omstreken, put uit jarenlange ervaring en kennis en levert daardoor altijd vakwerk af. Omdat professionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staat bij Scheres Containers, zijn zij lid van TLN en NIWO. Ook zijn zij erkend inzamelaar en beschikken ze over VCA-certificering.

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor een betere service, neemt u contact op met Scheres Containers.
Dat kan via onderstaande contactgegevens of kom gerust bij ons langs.

Ons bedrijfspand bevindt zich op de Dorpstraat 118 in Echt (Peij).

Scheres Containers
Dorpstraat 118, 6102 TZ ECHT
Tel. 0475 48 1560
Mob. 06 5460 5145
Fax. 0475 4704 64

KvK. 70896143
BTW nr. NL 1592.79.094.B.01

info@scherescontainers.nl

Klik op de onderstaande link om onze betalingsvoorwaarden te bekijken die gelden bij alle werkzaamheden en opdrachten die Scheres Containers uitvoert.

Scheres containers betalingsvoorwaarden (PDF)

Contactformulier