Grond- sloop- en straatwerk

Scheres Containers verzorgt voor u alle straatwerk van klein tot groot.

Wij beschikken over vakbekwame mensen, specialistisch materieel en een jarenlange ervaring om deze werkzaamheden zorgvuldig, vakkundig en secuur te verrichten

Scheres Containers verzorgt voor zowel particulieren als aannemers alle grondwerk- en sloopwerkwerkzaamheden van tuinhuisjes tot complete panden. U wilt af van uw eventuele bouw-en sloopafval? Geen probleem. De afvoer regelen wij ook voor u. Voor handmatige sloopwerkzaamheden hebben wij ook de juiste mensen in huis. Wij helpen u graag verder.

Wij zijn ook inzetbaar voor alle straatwerk van klein tot groot. U bent bij ons aan het juiste adres voor het aanleggen van een oprit, een nieuwe tuin of bijvoorbeeld het plaatsen van een schutting. Ook voor het uitgraven van inritten of bouwputten, draaien wij onze hand niet om. U kunt Scheres Containers zelfs inzetten voor opruimwerkzaamheden bij brandschade.

Heeft u vragen over onze grond- sloop- en straatwerkzaamheden? Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Over Scheres Containers

Scheres Containers is een echt familiebedrijf. Dit bedrijf had ooit haar sporen verdiend als kolenhandelonderneming. Nadat de mijnen echter werden gesloten, moest het brood op een andere manier op tafel komen. De verhuur van containers was een gat in de markt en zo kwam het huidige Scheres Containers tot stand: nu al drie generaties een begrip in Midden-Limburg.

Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met zes medewerkers. De kracht van Scheres Containers is de flexibiliteit en de betrokkenheid die het bedrijf biedt. De prijs-kwaliteitverhouding is hierdoor in balans en de service is optimaal. Scheres Containers biedt haar diensten aan in het zowel het zakelijke als het particuliere segment. Scheres Containers, al jarenlang een begrip in Midden-Limburg en omstreken, put uit jarenlange ervaring en kennis en levert daardoor altijd vakwerk af. Omdat professionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staat bij Scheres Containers, zijn zij lid van TLN en NIWO. Ook zijn zij erkend inzamelaar en beschikken ze over VCA-certificering.

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor een betere service, neemt u contact op met Scheres Containers.
Dat kan via onderstaande contactgegevens of kom gerust bij ons langs.

Ons bedrijfspand bevindt zich op de Dorpstraat 118 in Echt (Peij).

Scheres Containers
Dorpstraat 118, 6102 TZ ECHT
Tel. 0475 48 1560
Mob. 06 5460 5145
Fax. 0475 4704 64

KvK. 70896143
BTW nr. NL 1592.79.094.B.01

info@scherescontainers.nl

Klik op de onderstaande link om onze betalingsvoorwaarden te bekijken die gelden bij alle werkzaamheden en opdrachten die Scheres Containers uitvoert.

Scheres containers betalingsvoorwaarden (PDF)

Contactformulier