CAT IT14G wiellader

De norm voor betrouwbaarheid

Cat wielladers zetten niet alleen de standaard voor betrouwbaarheid, productiviteit en comfort, maar ook voor lage emissie en brandstofeffici├źntie.

Met de nieuwe aanwinst, een CAT it 14 wiellader is de firma Scheres Containers uit Pey Echt in staat om een groot aantal diverse werkzaamheden in de g.w.w., sloop en openbare werken te verrichten.
CAT IT 14 G loader.

De wiellader is rijk uitgevoerd met een aantal diverse uitrustingsstukken zoals dichte bak, puinriek, palletvorken, veegmachine en hydraulische stenenklem. Op deze manier kan de wiellader op elk volgend karwei altijd beschikken over het juiste gereedschap.

De CAT it 14 shovel biedt de voordelen van een grote CAT in een compacte machine. De it 14 loader werd o.a. ontworpen voor het gebruik in stedelijke gebieden en op plaatsen waar weinig ruimte is om te manoeuvreren. Naast de reeds genoemde uitrustingsstukken is de machine voorzien van 17.5 x 25′ banden en is er – ter voorkoming van diefstal – een beveiligingssysteem gemonteerd.

Sinds vele jaren is Scheres Containers actief in container verhuur, kraanauto werk, het grond- en transportwerk. De diverse werkzaamheden worden verricht met ervaren en gemotiveerde medewerkers en een modern machinepark. Tot de klanten behoren uiteenlopende partijen, van overheden, semi-overheden, bedrijven tot particulieren.

Neem contact met ons op over hoe onze wiellader ingezet kan worden om uw werkzaamheden te verlichten.

Over Scheres Containers

Scheres Containers is een echt familiebedrijf. Dit bedrijf had ooit haar sporen verdiend als kolenhandelonderneming. Nadat de mijnen echter werden gesloten, moest het brood op een andere manier op tafel komen. De verhuur van containers was een gat in de markt en zo kwam het huidige Scheres Containers tot stand: nu al drie generaties een begrip in Midden-Limburg.

Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met zes medewerkers. De kracht van Scheres Containers is de flexibiliteit en de betrokkenheid die het bedrijf biedt. De prijs-kwaliteitverhouding is hierdoor in balans en de service is optimaal. Scheres Containers biedt haar diensten aan in het zowel het zakelijke als het particuliere segment. Scheres Containers, al jarenlang een begrip in Midden-Limburg en omstreken, put uit jarenlange ervaring en kennis en levert daardoor altijd vakwerk af. Omdat professionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staat bij Scheres Containers, zijn zij lid van TLN en NIWO. Ook zijn zij erkend inzamelaar en beschikken ze over VCA-certificering.

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor een betere service, neemt u contact op met Scheres Containers.
Dat kan via onderstaande contactgegevens of kom gerust bij ons langs.

Ons bedrijfspand bevindt zich op de Dorpstraat 118 in Echt (Peij).

Scheres Containers
Dorpstraat 118, 6102 TZ ECHT
Tel. 0475 48 1560
Mob. 06 5460 5145
Fax. 0475 4704 64

KvK. 70896143
BTW nr. NL 1592.79.094.B.01

info@scherescontainers.nl

Klik op de onderstaande link om onze betalingsvoorwaarden te bekijken die gelden bij alle werkzaamheden en opdrachten die Scheres Containers uitvoert.

Scheres containers betalingsvoorwaarden (PDF)

Contactformulier